GreekEnglish (United Kingdom)

Χτίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν & Οικολογικά

Σχεδόν Δωρεάν Σπίτι; Είναι Δυνατόν;
Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σας προσφέρει τώρα, μέσα από το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, “Χτίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν & Οικολογικά”, που θέσπισε σε συνεργασία με επιλεγμένες Τράπεζες, μία βιοκλιματική κατοικία, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθαρού εμβαδού 82,00 μ2, ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ, τοποθετώντας στη στέγη του σπιτιού σας, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10 Kwp, και υπογράφοντας με τη Δ.Ε.Η., σύμβαση 25ετούς διάρκειας, αγοράς της παραγόμενης ενέργειας (σύμφωνα με το ΦΕΚ 1079-Β-4.6.2009 Α14).

Με τα έσοδα από τη Δ.Ε.Η., αποπληρώνετε, το στεγαστικό δάνειο που σας εξασφαλίζουμε!

Σε ποιούς απευθύνεται;

  • Το πρόγραμμα απευθύνεται σε οποιονδήποτε, έχει δανειοληπτική ικανότητα, και διαθέτει ένα οικόπεδο  ΑΡΤΙΟ και ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΙΜΟ, εντός ή εκτός σχεδίου.
  • Επίσης απευθύνεται στους κατόχους ακινήτων, τα οποία έχουν ΔΙΚΑΙΩΜΑ για ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΟΡΟΦΟΥ ΣΕ ΥΨΟΣ.
  • Στην περίπτωση που οι ανάγκες του ιδιοκτήτη, δεν καλύπτονται από το εμβαδόν των 82,00 μ2 της κατοικίας του προγράμματος, και απαιτούνται περισσότερα μ2, τότε ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, επιβαρύνεται ΜΟΝΟΝ με τα επιπλέον μ2.
  • Η κατοικία αυτή, μπορεί να είναι ισόγεια ή μεζονέτα, σύμφωνα με τις ήδη υπάρχουσες μελέτες μας, ή μπορεί να είναι ένα άλλο, διαφορετικό κτίριο, που να καλύπτει ΠΛΗΡΩΣ, τις δικές σας ανάγκες.
  • Η κατοικία αυτή, μπορεί να ανεγερθεί σε κενό οικόπεδο, ή σαν ΠΡΟΣΘΗΚΗ σε ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ.
  • Τα υλικά και οι εξοπλισμοί που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή της, είναι επώνυμα, με γραπτές εγγυήσεις, και καλύπτουν όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις δόμησης.

Το Πρόγραμμα σε 4 Βήματα...
Σύμφωνα με το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που θέσπισε η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σε συνεργασία με επιλεγμένες Τράπεζες και την SUNERA ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ, μπορείτε να αποκτήσετε ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ, μία τέτοια κατοικία, κάνοντας τα εξής 4 βήματα:

01Μας επισκέπτεστε, και ενημερώνεστε πλήρως για την κατοικία που σας προτείνουμε ή για την κατοικία που σας ταιριάζει.

02Παίρνετε προέγκριση στεγαστικού δανείου από την συνεργαζόμενη Τράπεζα της επιλογής σας, για δάνειο ύψους 120.000€ και διάρκεια αποπληρωμής 25 χρόνια, σύμφωνα με το ειδικό μας πρόγραμμα

03Υπογράφετε με την εταιρεία μας, την σύμβαση ανάθεσης κατασκευής του έργου, στην οποία θα αναφέρεται και η τοποθέτηση φωτοβολταϊκού συστήματος ισχύος 10 Kwp,  στη στέγη, ή στο δώμα της οικοδομής σας.

04Υπογράφετε με τη Δ.Ε.Η., σύμβαση αγοράς της παραγόμενης ενέργειας από το Φ/Β σας σύστημα, διάρκειας 25 ετών, και με ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΤΙΜΗ (για το 2012 καθορίστηκε στα 0,495€ / Kw).

ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ που παρέχονται από το Πρόγραμμα...

1η ΕΓΓΥΗΣΗ από τον Ήλιο!
Σύμφωνα με τα γεωγραφικά δεδομένα της περιοχής μας, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Μέτρησης Ηλιακής Ακτινοβολίας, Photovoltaic Geographical Information System, δίνει ως ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΑΠΟΔΟΣΗ ενός συστήματος 10 Kwp, την παραγωγή 13.500 κιλοβατώρων.
2η ΕΓΓΥΗΣΗ από την Δ.Ε.Η.!
Σύμφωνα με το ΦΕΚ 1079-Β-4.6.2009 Α14, η Δ.Ε.Η. υποχρεούτε να αγοράζει για 25 χρόνια, την παραγόμενη ενέργεια από το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, σε ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΙΜΗ για όλη την 25ετία. (για το 2012, η τιμή καθορίστηκε στα 0,495 ευρώ/ Kwh).
3η ΕΓΓΥΗΣΗ από την “Sunera Φωτοβολταϊκά”!
Η εταιρεία που εγκαθιστά το φωτοβολταϊκό σας, σας δίνει ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ χαμηλότερης απόδοσης του συστήματός σας.
Στην απίθανη περίπτωση, που το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, δεν αποδώσει τα αναμενόμενα, τότε η “Sunera Φωτοβολταϊκά” σας πληρώνει την διαφορά, μεταξύ της εγγυημένης απόδοσης, και αυτής που τελικά παρήγαγε το Φ/Β σας.
4η  ΕΓΓΥΗΣΗ από την ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!
Μέσα από το Νέο Ειδικό Πρόγραμμά μας, μπορείτε εάν εσείς το θελήσετε, να επιλέξετε ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, για 15 χρόνια, για ότι κι αν μπορεί να συμβεί.
5η ΕΓΓΥΗΣΗ και Σημαντικότερη!
Το σπίτι σας, θα το χτίσει η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική. Αυτό σημαίνει…
• Πλήρη Αντισεισμικότητα.
• Εξοικονόμηση Ενέργειας.
• Απόλυτη Λειτουργικότητα.
• Σύγχρονη Αισθητική.
• Συγκεκριμένος χρόνος παράδοσης του ακινήτου σας.
• Οικονομία και Επαγγελματική Συνέπεια…
Και φυσικά, θα είμαστε δίπλα σας, για όσο μας χρειάζεστε, μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών. (After sales services).

Προτεινόμενα Σχέδια Σπιτιών
Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σχεδίασε ειδικά για το πρόγραμμα αυτό, 2 προτεινόμενα σπίτια, το ένα αφορά την περίπτωση μονοκατοικίας και το δεύτερο, την περίπτωση μεζονέτας, με καθαρό εμβαδόν 82,00μ2 και στις 2 περιπτώσεις.

Και κάθε άλλη δική σας πρόταση,  μπορεί να υλοποιηθεί…

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας!

 

*Το πρόγραμμα τελεί υπό αναστολή, λόγω αλλαγής των οικονομικών δεδομένων, για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας!

Related Video

G-georgiadis.com Our News Χτίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν & Οικολογικά

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES