GreekEnglish (United Kingdom)

Η Γεωργιάδης Κατασκευαστική στη 'ΘΡΑΚΗ 2012'.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της κατασκευαστικής "Γεωργιάδη" στην 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση "Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012". Η εταιρία με την πρωτοποριακή πρόταση που έφερε στην αγορά κατοικίας πριν λίγους μήνες, φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 9. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη τόσο από τη μεριά του κόσμου, όσο και από τα ΜΜΕ της Θράκης και τους τοπικούς φορείς.

 

Ο περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, κ. Γιαννακίδης και η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Νικολάου, συνοδευόμενοι από τον πρόεδρο της έκθεσης κ. Ραγκούση, ο κ. Ούστογλου, περιφερειακός σύμβουλος Ν.Έβρου, όπως επίσης πολύ φίλοι και συνεργάτες της εταιρίας έδωσαν το παρόν στο περίπτερο 9.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο πρόγραμμα "Χτίζω σπίτι σχεδόν δωρεάν & οικολογικά" ήταν μεγάλη, καθώς πολλοί ήταν  αυτοί που έσπευσαν να ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να εξασφαλίσουν μία βιοκλιματική κατοικία.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από εκεί και ο κ. Ορμανλίδης Αθανάσιος, αντιπρόσωπος της SUNERA HELLAS για τους νομούς Έβρου και Ροδόπης, με την οποία συνεργάζεται η εταιρία για την εγκατάσταση των Φ/Β συστημάτων, αλλά και ο επί χρόνια συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, κ. Αυγερινάκης.

Η συμμετοχή της κατασκευαστικής "Γεωργιάδη" στην έκθεση έληξε με μεγάλη επιτυχία και πολλά χαμόγελα από όλους τους συντελεστές της εταιρίας και τον κόσμο να φεύγει ευχαριστημένος από το περίπτερο 9  έχοντας λύσει όλες του τις απορίες και τυχόν ενδοιασμούς.

G-georgiadis.com Our News Η Γεωργιάδης Κατασκευαστική στη 'ΘΡΑΚΗ 2012'.

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES