GreekEnglish (United Kingdom)

Η Γεωργιάδης Κατασκευαστική στην ALEXPO '12


H έκθεση alexpo, αποτελεί μετεξέλιξη της παραδοσιακής εμπορικής έκθεσης της Αλεξανδρούπολης, που διοργανωνόταν κάθε διετία από το Επιμελητήριο Έβρου. Στη φετινή, αναβαθμισμένη διοργάνωση συμμετείχαν 140 εκθέτες. Η εταιρεία μας, Γεωργιάδης Κατασκευαστική συμμετείχε στην έκθεση και συγκεκριμένα στο περίπτερο Νο 50 στο οποίο οι επισκέπτες συζήτησαν και ενημερώθηκαν για το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Χτίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν και Οικολογικά". 

Το ενδιαφέρον του κόσμου ήταν πραγματικά μεγάλο και οι συνεργάτες μας δώσανε "μάχη" για την πληρέστερη ενημέρωση των επισκεπτών καθώς οι απορίες και οι ερωτήσεις για το πρόγραμμα μας ήταν πάρα πολλές. Από την συγκεκριμένη έκθεση "κρατάμε", την μεγάλη προσέλευση του κόσμου (παρά τις υψηλές θερμοκρασίες) στο περίπτερο μας όπως και το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τους και τις θετικές εντυπώσεις τους για το πρόγραμμά μας.

G-georgiadis.com Our News Η Γεωργιάδης Κατασκευαστική στην ALEXPO '12

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES