Προφίλ

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, είναι Τεχνική Κατασκευαστική και Εμπορική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2011, ως συνέχεια και εξέλιξη, της απόλυτα επιτυχημένης Κατασκευαστικής εταιρείας με την επωνυμία ΑΥΓΕΡΙΝΑΚΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, η οποία δραστηριοποιήθηκε στον Έβρο και ιδιαίτερα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, από το 1997 έως και το 2011.

Το 2011 στραφήκαμε στην κατασκευή οικολογικών και ενεργειακά αυτόνομων κατασκευών υπερβαίνοντας τις απαιτήσεις που ίσχυαν στην Ελλάδα μέχρι τότε.

Η εταιρεία μας, από την 1η Μαρτίου 2014 παράλληλα με τον νομό Έβρου, άρχισε να δραστηριοποιείται και στον νομό Ροδόπης, με έδρα των νέων της γραφείων της, στην πόλη της Κομοτηνής.

Σκοπός της εταιρείας, είναι η κατασκευή κτιρίων υψηλών προδιαγραφών, με σεβασμό στον άνθρωπο, και τις σύγχρονες οικιστικές του ανάγκες.

Η Τεχνογνωσία, η Εμπειρία, η Επαγγελματική συνέπεια, και η Σύγχρονη αντίληψη, που διακατέχει, την ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, την έχουν καταξιώσει στη συνείδηση εκατοντάδων πελατών της, ανάμεσα στις κορυφαίες του κλάδου.

Η εταιρεία, διαθέτει 20μελές, μόνιμο, εργατοτεχνικό προσωπικό, και έχει συνάψει συμφωνίες με 12 κατασκευαστικά συνεργεία, διαφόρων ειδικοτήτων, τα οποία απασχολούνται αποκλειστικά σε ιδιωτικές οικοδομές.
Διαθέτει επίσης, ιδιόκτητα μηχανήματα κατασκευής κτιριακών έργων, οχήματα μεταφοράς υλικών και προσωπικού, καθώς και σύγχρονα ιδιόκτητα γραφεία, στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης.

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ. (Ε.Κ.Κ.Α.)

Σχετικά αντικείμενα (με βάση την ετικέτα)

G-georgiadis.com Η Εταιρεία Προφίλ

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES