Η κουζίνα σε ένα σπίτι είναι από τα πιο χρησιμοποιούμενα δωμάτια αυτού, οπότε και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής ο σχεδιασμός του χώρου για την καλύτερη εργονομία του. Τους τρόπους σχεδιασμού μιας κουζίνας τους έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο άρθρο και σήμερα θα εστιάσουμε παραπάνω στο τρίγωνο εργασίας.
Το τρίγωνο εργασίας είναι το νοητό τρίγωνο που δημιουργείται από τον νεροχύτη, το φούρνο και το ψυγείο, τις βασικές δηλαδή συσκευές που διαθέτει μια κουζίνα.

Πρόβλημα: ΚΟΥΖΙΝΑ
Λύση: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική!

Η σωστή μελέτη της μορφολογίας της κουζίνας μας είναι απαραίτητη για να έχουμε το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμούμε, δηλαδή μία κουζίνα λειτουργική που δεν θα μας κουράζει στην καθημερινότητα μας.
Το μέγεθος του χώρου, το μήκος των τοίχων, το μέγεθος των παραθύρων και των πορτών καθώς και η πιθανή έξοδος του αποροφητήρα είναι τα σημεία κλειδιά που θα καθορίσουν την τελική απόφαση που θα πάρουμε για τον σχεδιασμό της κουζίνας μας.

Παρακάτω σας παραθέτουμε αναλυτικά όλα τα στάδια εφαρμογής του συστήματος θερμοπρόσοψης για να έχετε μία ολοκληρωμένη άποψη και για να κατανοήσεται την βαρύτητα που έχουν οι εργασίες που πρόκειται να εκτελέσετε.

Τα Capital Control παραμένουν… Τα μετρητά λιγοστεύουν...,
ενώ η ζωή συνεχίζεται, όπως και οι ανάγκες μας.

Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, βασιζόμενη στην εμπειρία, την συνέπεια, την οργάνωση και τον σύγχρονο επαγγελματισμό της, σας προσφέρει τώρα, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ενεργειακό έλεγχο του ακινήτου σας με μία ολοκληρωμένη τεχνική πρόταση για την ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και την ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του σπιτιού ή του καταστήματος σας.

Στα πλαίσια της συνεχούς εξέλιξης και της συνεχούς προσπάθειας για παροχή ποιοτικών και ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα των κτιριακών κατασκευών, αλλά και της μετέπειτα λειτουργίας και συντήρησής τους, η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, προχώρησε μέσα στο 2014, στην ίδρυση της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ, η οποία λειτουργεί ανεξάρτητα και αυτόνομα, πάντα όμως, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση, της μητρικής Κατασκευαστικής εταιρείας.

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Κατασκευαστών και Οικοδομικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΟΜ.Κ.Ο.Ε.Ε.).
Ο κ. Γεωργιάδης, εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος της ΟΜ.Κ.Ο.Ε.Ε.

Η εταιρεία μας, με μεγάλη ικανοποίηση, ανακοινώνει ότι από την 1η Μαρτίου 2014 παράλληλα με τον νομό Έβρου, δραστηριοποιείται και στον νομό Ροδόπης, με έδρα των νέων της γραφείων της, στην πόλη της Κομοτηνής.
Το αντικείμενο εργασιών του νέου Υποκαταστήματος Κομοτηνής, εκτείνεται σε όλο το φάσμα του real estate και των κτιριακών κατασκευών, εντός του νομού Ροδόπης, και περιλαμβάνει :

Για την ολοκληρωμένη ενημέρωση των πελατών της, η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, δημιούργησε έναν σύγχρονο Εκθεσιακό χώρο, στο ισόγειο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της (Μαζαράκη 28 - Αλεξανδρούπολη).

Σχεδόν Δωρεάν Ανακαίνιση;;; Είναι Δυνατόν;
Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σας προσφέρει τώρα, μέσα από το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, “Χτίζω - Ανακαινίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν & Οικολογικά”, που θέσπισε σε συνεργασία με επιλεγμένες Τράπεζες, την Ανακαίνιση και Ενεργειακή Αναβάθμιση της κατοικίας σας, ΣΧΕΔΟΝ ή και ΑΠΟΛΥΤΩΣ* ΔΩΡΕΑΝ, τοποθετώντας στη στέγη του σπιτιού σας, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10 Kwp, και υπογράφοντας με τη Δ.Ε.Η., σύμβαση 25ετούς διάρκειας, αγοράς της παραγόμενης ενέργειας (σύμφωνα με το ΦΕΚ 1079-Β-4.6.2009 Α14).


H έκθεση alexpo, αποτελεί μετεξέλιξη της παραδοσιακής εμπορικής έκθεσης της Αλεξανδρούπολης, που διοργανωνόταν κάθε διετία από το Επιμελητήριο Έβρου. Στη φετινή, αναβαθμισμένη διοργάνωση συμμετείχαν 140 εκθέτες. Η εταιρεία μας, Γεωργιάδης Κατασκευαστική συμμετείχε στην έκθεση και συγκεκριμένα στο περίπτερο Νο 50 στο οποίο οι επισκέπτες συζήτησαν και ενημερώθηκαν για το πρωτοποριακό πρόγραμμα "Χτίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν και Οικολογικά". 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της κατασκευαστικής "Γεωργιάδη" στην 21η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση "Ανατολική Μακεδονία Θράκη 2012". Η εταιρία με την πρωτοποριακή πρόταση που έφερε στην αγορά κατοικίας πριν λίγους μήνες, φιλοξενήθηκε στο περίπτερο 9. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη τόσο από τη μεριά του κόσμου, όσο και από τα ΜΜΕ της Θράκης και τους τοπικούς φορείς.

Σχεδόν Δωρεάν Σπίτι; Είναι Δυνατόν;
Η ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική, σας προσφέρει τώρα, μέσα από το ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, “Χτίζω Σπίτι Σχεδόν Δωρεάν & Οικολογικά”, που θέσπισε σε συνεργασία με επιλεγμένες Τράπεζες, μία βιοκλιματική κατοικία, υψηλής ενεργειακής απόδοσης, καθαρού εμβαδού 82,00 μ2, ΣΧΕΔΟΝ ΔΩΡΕΑΝ, τοποθετώντας στη στέγη του σπιτιού σας, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα ισχύος 10 Kwp, και υπογράφοντας με τη Δ.Ε.Η., σύμβαση 25ετούς διάρκειας, αγοράς της παραγόμενης ενέργειας (σύμφωνα με το ΦΕΚ 1079-Β-4.6.2009 Α14).

Σχετικά Βίντεο

 Η εταιρεία μας, στα πλαίσια του after sales services, (εξυπηρέτηση, μετά την πώληση), αναλαμβάνει οποιασδήποτε μορφής, ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ή ΕΠΙΣΚΕΥΗ του Ακινήτου σας.

Η εταιρεία μας, ΔΗΛΩΝΕΙ προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι όλα τα κτίρια που κατασκευάζει, έχουν μελετηθεί και κατασκευαστεί, σύμφωνα με τον ΝΕΟ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (Ν.Ε.Α.Κ. 2002), ο οποίος θεωρείτε από τους πιο σύγχρονους, αυστηρούς, και ασφαλείς κανονισμούς της Ευρώπης.

energyΗ εταιρεία μας, αναλαμβάνει την ΠΟΙΟΤΙΚΗ και ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ οποιουδήποτε κτιρίου σας, σύμφωνα με τα πρότυπα του ΚΕΝΑΚ.

Ο κ. Γεωργιάδης, εκλέχθηκε Πρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Ε.Κ.Κ.Α.)

Οι δραστηριότητες μας επεκτείνονται και στην ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, και περιλαμβάνουν όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται, από την τοπογράφηση του οικοπέδου σας, μέχρι και την ρευματοδότηση και υδροδότηση του ακινήτου σας.
Πλήρης αρχιτεκτονική προμελέτη, αναλυτική συγγραφή υποχρεώσεων, γραπτή προσφορά με ανάλυση κόστους κατασκευής, καθώς και ακριβές χρονοδιάγραμμα εργασιών, είναι κάποιες από τις παροχές μας.

G-georgiadis.com Τα Νέα μας

Για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης χρησιμοποιούμε Cookies όπως περιγράφεται στην ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES